Dr.Gora Dmitrij

Klinikai Hipnoterapeuta

Érzelmi tanulmányokkal foglalkozó Holisztikus orvos

CHT American Council Akkreditált terapeuta/oktató

Holisztikus Hipnoterápia

A Holisztikus Hipnoterápia elindítja az agy összehangolását . A különbözö agyi részek, elkezdenek kommunikálni egymással és ezálltal, kezdenek egyesülni, együttműködni,így kezded teljesebbnek érezni magadat. Az agy hirtelen rendezett, nagyon koherens lesz. Igy elindulnak a holisztikus láncreakciók:

  • a test homeosztázisának helyreállítása
  • a test kompenzáló funkcióinak helyreállítása
  • a mentális tevékenységek helyreállítása
  • elősegíti a dopamin és a szerotonin növekedését a szervezetben
  • az érzelmi állapot stabilitását
  • a koncentráció és a szellemi képességek helyreállítását
  • helyreállítja és fokozza az aktivitást, energia szintet, életkedvet, örömképességet, és javítja az álltalános közérzetet
  • szabályozza a stressz helyzetek kezelését
  • megszünteti az alvás zavarokat, javítja a pihenés minőségét.

Mindannyiunknak megvannak a saját személyes korlátai – függetlenül attól, hogy képesek vagyunk -e bőséget teremteni az életünkben, azzal a képességünkkel, hogy valamilyen módon megváltoztassuk egészségünket vagy testünket, nem vagyunk képesek abbahagyni ugyanazon eredmények újrateremtését. Ha túllépünk a korlátainkon, felszabadultabbá válunk.

Szükséged van a változásra az életedben, de nem tudod, hogyan lehet ezt elérni? A berögzült szokások megakadályozzák, hogy elérd céljaidat. A Hipnoterápia lebontja azokat a szokásokat és korlátozó hiedelmeket, amelyek aláásnak téged.

Ha a mindennapi életben küzdesz magaddal vagy másokkal, biztosítom azokat az eszközöket és átalakulásokat, amelyekre teljes potenciáljának elérése és a személyes vagy szakmai kapcsolatok maximalizálása érdekében szükséged van.

Minden embernek, személyre szabott folyamata van. 25 éve foglalkozom, és segítek megtalálni az egyensúlyt, az örömöt és a kiteljesülést. Stressz és félelem nélkül a legjobbat kihozni önmagadból.

Eddig a tudósok, több mint 3000 tanulmányt végeztek el a hipnoterápia emberekre gyakorolt hatásairól. Speciális eszközzel vizsgáljuk a terápia előtt, és közvetlen utána a frekvencia által létrehozott változást.A  mentális-érzelmi állapotot a jelen pilanatban.

 

Időpont kérés ingyenes konzultációra

A hipnoterápia működik! Nincs semmi varázslatos az üléseken. A varázslat akkor kezdődik, amikor megtörténtek a terápiák és elindul egy változási folyamat…

Időpont kérés:

vagy a +36 30 552 9988-es telefonszámon

Telefon/Wats’Up/Wiber/Telegram

Elérhetőség: 1037 Budapest, Bokor utca 9-11.
Telefonszám: +36 30 754 6399

Elérhetőség: Siófok, Fő utca 230.
Telefonszám: +36 30 754 6399

© Copyright 2023. – Minden jog fenntartva