Pszichés meddőség

A pszichológiai meddőség, gyakori szindróma a modern emberek körében, akik gyakran szellemi munkát végeznek. A legfontosabb annak megértése, hogy az ilyen rendellenességek okai és kockázati tényezői, nem mindig a felszínen vannak, így nem mindig láthatóak az átlagember számára. Az ilyen előrejelzők azonosításához, érdemes szakképzett hipnoterapeutához fordulni. Mikor kell ezt megtenni? Minél korábban, annál jobb. Vannak, akik „az utolsó pillanatig” várnak, mások azonnal bejelentkeznek egy konzultációra. Minden egyéni. De a legfontosabb, hogy ne feledje, hogy ha a szokásos laboratóriumi és műszeres vizsgálatok szerint nem derül ki eltérés a reproduktív rendszer működésében, akkor a következő lépés a pszichés meddőség kizárása.

Minél hamarabb azonosítják az ilyen problémát, annál kevesebb időbe telik azok kijavítása. A fogantatás pszichológiai „blokkjának” megszüntetése ,különböző módszerekkel történhet. A kifejlesztett módszerem: regressziós terápia, hipnózis és hipnoterápia kombinációja . Az alap természetesen a lépésről lépésre történő terápia, amely segít a probléma megértésében és megszüntetésében, kedvező hátteret teremtve a fogantatáshoz.

Képzett klinikai hipnoterapeutaként segítek a párnak megérteni a pszichológiai problémát és leküzdeni azt. Garantálom a bizalmas, figyelmes kezelést és a magas szakmai színvonalat. Jelentkezzen a ingyenes konzultációra, hogy egy lépést tegyen a tudatos és régóta várt szülői lét útján!

Időpont kérés ingyenes konzultációra

A hipnoterápia működik! Nincs semmi varázslatos az üléseken. A varázslat akkor kezdődik, amikor megtörténtek a terápiák és elindul egy változási folyamat…

Jelentkezz bátran:

vagy a +36 30 754 6399-es telefonszámon

Elérhetőség: 1037 Budapest, Bokor utca 9-11.
Telefonszám: +36 30 754 6399

Elérhetőség: Siófok, Fő utca 230.
Telefonszám: +36 30 754 6399

© Copyright 2023. – Minden jog fenntartva