Regressziós Hipnoanalízis

Regressziós Terápia a problematikus emlékekhez

A Hipnoanalízissel visszavezetjuk az életének egy korábbi szakaszába, azért, hogy feltárja a tudalattijába elrejtett, élményeit, amik negatív hatással vannak a mindennapi életben.

Feltárjuk a múltban átélt sérelmeket, és az szinte automatikusan feloldja a jelenben megjelenő problémákat, amik a múlt fajdalmaihoz kapcsolódtak.

Segít megismerni önmagát a jelenben,segít begyógyítani a múlt sebeit, feloldja a jelen fájdalmat, vagy hozzasegít ahhoz, hogy megtudjon bocsátani azoknak akik bántották, és ez megújítja, megerősíti önmagában.

Az életünk összesített élményei vagyunk, és regresszióval az októl az okozatig eljutni, az egy elkepesztő utazás a saját önnön tudatosságunkban, és ez általában mélységes eredményekkel és megértésekkel szolgál. Kitisztázza és rendbe rakja az érzelmi kuszaságokat, világosságot teremt a gondolatainkban, és gondolkodásmódunkban.

Mindez belső megnyugvást, békét és összhangot teremt személyiségünkben.

Időpont kérés ingyenes konzultációra

A hipnoterápia működik! Nincs semmi varázslatos az üléseken. A varázslat akkor kezdődik, amikor megtörténtek a terápiák és elindul egy változási folyamat…

Jelentkezz bátran:

vagy a +36 30 754 6399-es telefonszámon

Elérhetőség: 1037 Budapest, Bokor utca 9-11.
Telefonszám: +36 30 754 6399

Elérhetőség: Siófok, Fő utca 230.
Telefonszám: +36 30 754 6399

© Copyright 2023. – Minden jog fenntartva