Hipnózis

A hipnózis egyszerűen egy hatékony módja annak, hogy a tudatalattival kommunikáljunk egy általa értett nyelven. Ez egy természetes lelkiállapot, amikor ellazult és koncentrált tudatosságot érsz el, amelyet fokozott szuggesztibilitás kísér.

Amíg ebben a hipnotikus állapotban vagyunk, képesek vagyunk túllépni mindennapi tudatosságunk határain, és hozzáférünk elménk mélyebb, érzelmi részéhez.

Visszaállíthatjuk ezt a mélyebb elmét, hogy összhangban dolgozzon azzal, amit tudatosan akarunk – legyen az egészség, jobb szokások, csökkentett stressz, nagyobb önbizalom vagy akár boldogság.

A hipnotizőr nem csak a kihívások kezeléséről szól, hanem az általános jólét javításáról is. Növeli az önbecsülést és az önbizalmat, segíti az egyéneket abban, hogy pozitív énképet és önbizalmat alakítsanak ki céljaik eléréséhez.

A hipnoterápia révén megszerzett önbizalom kiterjedhet az élet különböző területeire, beleértve a személyes és szakmai sikereket is.

Időpont kérés ingyenes konzultációra

A hipnoterápia működik! Nincs semmi varázslatos az üléseken. A varázslat akkor kezdődik, amikor megtörténtek a terápiák és elindul egy változási folyamat…

Időpont kérés:

vagy a +36 30 754 6399-es telefonszámon

Elérhetőség: 1037 Budapest, Bokor utca 9-11.
Telefonszám: +36 30 754 6399

Elérhetőség: Siófok, Fő utca 230.
Telefonszám: +36 30 754 6399

© Copyright 2023. – Minden jog fenntartva